Jacob Fisker, ekspert testkonsulent hos Key2Quality

Vi udarbejder vores kursusmaterialer på dansk

apr 27, 2022 | Kursusforretningen, Nyheder

VI HAR LYTTET TIL JER…

… og udarbejder nu kursusmaterialer til vores ISTQB-kurser på dansk!

Vores to testkonsulenter Christian og Andreas har i disse uger travlt med at udarbejde kursusmaterialer til vores kursus i ISTQB Foundation.

Indtil nu har vores kursusmaterialer været på engelsk, selvom undervisningen er på dansk.

”Mange af vores kunder har efterspurgt, at kursusmaterialerne er på dansk. Det ønske vil vi selvfølgelig gerne imødekomme”, fortæller direktør Margit Sejerkilde.

Christian og Andreas udarbejder kursusmaterialerne med udgangspunkt i det danske pensum og ISTQB’s officielle danske ordliste.

Når kursusmaterialerne til ISTQB Foundation er klar på dansk, fortsætter vi arbejdet med at udarbejde danske kursusmaterialer til de øvrige kurser, som vi udbyder i ISTQB.

Første gang, kursusmaterialerne skal tages i brug, bliver allerede i maj og juni, hvor vi afvikler hele fire kurser i ISTQB Foundation hos nogle af vores trofaste kunder. Kontakt Margit Sejerkilde på margit@key2quality.dk eller 4940 8060 for at høre mere om vores firmakurser.

Ønsker du at deltage på vores næste åbne kursus ISTQB Foundation, skal du tilmelde dig det kursus, som vi afholder 19.-21. september 2022.

Få besked, når vi har nye blogindlæg eller nyt om kurser

*Påkrævet felt