Jacob Fisker, ekspert testkonsulent hos Key2Quality

Vi støtter Børnetelefonen

sep 26, 2022 | CSR, Nyheder

​”Traditionen tro” donerer vi hvert år 2% af vores overskud til et velgørende formål.

Det er medarbejderne i Key2Quality, der i fællesskab beslutter, hvilken god sag der skal have en del af virksomhedens overskud.

Sidste år donerede vi til Landsforeningen Autisme, og i år har vi valgt at støtte Børnetelefonen.

Børnetelefonen er et tilbud til børn, som har brug for at tale med en voksen om deres problemer – store som små. De voksne er anonyme, frivillige rådgivere over 21 år, som i forvejen arbejder med børn og unge, og som er trænet i at lytte og stille spørgsmål.

Få besked, når vi har nye blogindlæg eller nyt om kurser

*Påkrævet felt

Relaterede blogindlæg:

En lille arbejdsplads med stor rummelighed

En lille arbejdsplads med stor rummelighed

Lone er vores blæksprutte og hyggetante. Hun er altid glad og smilende, når hun møder ind på kontoret. – En rigtig humørspreder, som sørger for, at alle har det godt, og at det hele ikke bliver for alvorligt. Og så er hun lige så passioneret omkring test som alle os andre. Eller det har hun i hvert fald været. Udadtil er Lone en rigtig K2Q’er. Men Lone ikke er ansat under helt de samme forudsætninger som os andre, da hun er ansat i en fleksstilling.

Key2Quality hjælper uddannelsesinstitutioner på vej med test

Key2Quality hjælper uddannelsesinstitutioner på vej med test

Hos Key2Quality vil vi gerne hjælpe de uddannelsesinstitutioner på vej, som viser interesse for test og overvejer at oprette det som fag. Derfor var vi glade for at få muligheden for at afholde et seminar om test for AspIT – en IT-uddannelse for unge og voksne med ASF (autismespektrum-forstyrrelse).

Key2Quality donerer 15.000 kr. til Landsforeningen Autisme

Key2Quality donerer 15.000 kr. til Landsforeningen Autisme

Glædelig jul til kunder, samarbejdspartnere og alle jer andre! I stedet for at køre rundt med julegaver til vores kunders næsten tomme kontorer, har vi i år valgt at donere 15.000 kr. til Landsforeningen Autisme. Det er 2% af vores første leveårs overskud samt lidt ekstra, som vi putter oveni…