ISTQB Foundation – dansk – nyt pensum!

kr. 13.800

Er du ny i rollen som tester, og vil du styrke dit teoretiske fundament, så du står stærkere i dit team? Mangler du redskaberne til at implementere test på professionel vis? Vil du lære det ”testsprog”, der giver dig de bedste forudsætninger for at kunne samarbejde med dit team?

Så tilmeld dig vores grundkursus i ISTQB, ISTQB Foundation, som afholdes i vores kursuslokaler i Skanderborg.

Vælg mellem følgende datoer:

– Angiv i forbindelse med tilmelding, hvilke kursusdatoer du ønsker.

Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med vores dygtige undervisere og med dine medkursister om, hvordan du bedst arbejder med test.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kursusansvarlige, Gitte Ottosen:
4940 8552
gitte@key2quality.dk

Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne certificering giver dig en internationalt anerkendt certificering i grundlæggende software test. Du får en bred viden om software test og best practice på området samt en introduktion til standard testterminologi, der kan hjælpe dig og din organisation med at skabe et fælles sprog for test.

Vi får 3 intensive dage sammen med både teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, ligesom der vil være god tid til diskussion. Vores underviser lægger vægt på inddragende undervisning med fokus på dialog.

Kursusmaterialer samt pensum er på dansk, og kurset gennemføres på dansk; dog tilbyder vi også kurset på engelsk efter behov - kontakt os for at høre mere.

Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med underviseren og med dine medkursister omkring, hvordan du bedst arbejder med test.

Emner

 • Testprincipperne
 • Test igennem hele softwarens cyklus
 • Statiske teknikker
 • Testteknikker
 • Planlægning og styring af testen
 • Værktøjsstøtte til test

Målgruppe

Uanset om du er tester, testmanager, udvikler, projektleder eller har en anden rolle, så er ISTQB Foundation en god introduktion til software test.

Undervisere

Daisy Fischlein Steffensen er testanalytiker og har arbejdet med test siden 2010, hovedsagligt med testanalyse i agile teams. Hun er specialist i testdesignteknikker og har flere certificeringer i både ISTQB og TMAP.

Daisy har mange års erfaring med undervisning, hvor hun trækker på sin praktiske erfaring og eksempler fra ”den virkelige verden” for at sætte teorien i kontekst.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til Daisy på 4940 5431 eller skrive til hende på daisy@key2quality.dk.

Gitte Ottosen er ekspert testkonsulent og akkrediteret underviser inden for både ISTQB og TMAP. Gitte afholder workshops og skræddersyet undervisning inden for agil udvikling og test og kommer med en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige IT-projekter, som hun bruger til at relatere teorien fra pensum til en praktisk kontekst og give eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset.

Har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte Gitte på gitte@key2quality.dk eller telefon 4940 8552.

Christian Ottosen er senior testkonsulent og akkrediteret underviser indenfor ISTQB Foundation, Agile Extension og Advanced Test Analyst. Christian underviser også kunder i skræddersyede kurser med afsæt i sine erfaringer indenfor agil udvikling og test, herunder med teori baseret på både ISTQB og TMAP. Læs mere om Christian her.

Har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte Christian på christian@key2quality.dk eller telefon 4940 5375.

Hjemmearbejde og eksamen

Du skal forvente ca. 5-10 timers læsning af pensum inden kursusstart og 1½-2 timers hjemmeopgaver hver aften under kurset.

Eksamen er udarbejdet af ISTQB og administreres af Dansk IT. Eksamen er 1 times multiple choice med 40 spørgsmål, uden hjælpemidler.

Du skal have 65 % rigtige for at bestå.

Der vil i forbindelse med planlægningen af kurset være mulighed for at placere eksamen, hvor det passer bedst for dig og dine medkursister, enten i direkte forlængelse af de 3 dage eller med en periode imellem, hvis I ønsker yderligere tid til repetition inden eksamen.

Pris

Kurset koster DKK 13.800,-.

Obs! Vi tilbyder altid 25% kollegarabat. Anvend rabatkoden “kollegarabat” i indkøbskurven (kan ikke kombineres med øvrige rabatter).

Prisen for kurset dækker over følgende:

 • Morgenmad, frokost, snacks samt alle drikkevarer
 • Kursusmaterialer inkl. øvelser samt prøveeksamen hvor relevant
 • Ét eksamensforsøg

Tid og sted

Vælg mellem følgende datoer:

 • 26.-28. februar 2024
 • 26.-28. august 2024 – engelsk materiale
 • 30. september – 2. oktober 2024

– Husk at skrive i bemærkningsfeltet i forbindelse med faktureringsoplysningerne, hvilke kursusdatoer du ønsker.

Kurset afholdes kl. 09.00-16.00 hver dag, medmindre andet er angivet i kursusbekræftelsen. Der er morgenmad fra kl. 08:30.

Kurset afholdes hos Key2Quality på Thomas Helsteds Vej 18, 8660 Skanderborg.

Der er gode parkeringsforhold ved adressen, og parkering er naturligvis gratis.

Det siger tidligere kursusdeltagere