Tina Daa Løfquist – ekspert testkonsulent

Tina Daa Løfquist

Ekspert testkonsulent

+45 4940 7581tina@key2quality.dk

Tina har en ambitiøs og resultatorienteret tilgang til sit arbejde, hvor hun med struktur og analyser leverer høj kvalitet.
Trivsel og udvikling i sine omgivelser er vigtige parametre for hende. Hun søger at motivere og bringe de bedste kompetencer i spil for alle involverede.

Hun har mere end 20 års erfaring indenfor IT og har dermed et stort og bredt kendskab til branchen. Hun har blandt andet løst opgaver for Orkla, Arla, TDC, Kamstrup, Systematic, CCI og Capgemini. Kendetegnende for Tina er hendes store engagement og egenskab til at få selv de sværeste projekter til at nå i mål.

Tinas interesser har altid været på kvalitetsområdet, men hun har løst mange opgaver og haft mange roller (blandt andet som program test manager, test manager, test analytiker, udvikler, scrum master, product owner og projekt leder), hvilket bidrager til hendes store værdi som teammedlem.

Tinas erfaring breder sig over flere forskellige udviklingsmodeller og hun har arbejdet med projekter i både agile kontekster, Scrum og SAFe, samt klassiske vandfalds projekter.

Tinas tekniske baggrund giver hende et stærkt fundament for at forstå og indgå i dialog om tekniske problemstillinger, samtidig med en forståelse for en forretningsmæssig kontekst, hvor hun blandt andet har bevæget sig indenfor domæner som Healthcare og CRM. Denne kombination gør hende i stand til at være brobygger mellem teknik og forretning. Hun belyser muligheder op imod behov for at bidrage til den optimale løsning.

Tinas typiske roller:
Test Management: Udarbejdelse af teststrategi, planlægning og eksekvering samt rapportering og opfølgning.
• Defect, Release og krav styring.
• Ressource estimering og planlægning.
• Team Lead: Coaching, motivering, forandringsledelse.