Tagried Kharoub – senior testkonsulent

Tagried Kharoub - senior testkonsulent

Tagried Kharoub

Senior testkonsulent

+45 4940 6206 | tagried@key2quality.dk

Som senior testmanager er Tagried dedikeret, struktureret, målrettet og resultatorienteret og har konstant fokus på at levere høj kvalitet, som skaber værdi hos kunden. Hun trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor samarbejdet er nøglen til at opnå resultater. Tagried har gennem sit arbejde som testmanager arbejdet med både offentlige og private kunder. At forstå behov og arbejde proaktivt for at imødekomme dem er ikke alene essentielt for hendes virke men også en af kilderne til vores fælles succes. Hendes evne til at etablere og vedligeholde langvarige relationer har i hendes arbejde altid været en nøglefaktor til at opnå gode resultater. 

Med en solid baggrund inden for IT og flere års erfaring i test-branchen har Tagried udviklet en dyb indsigt i forskellige teknologier og løsninger, særligt inden for sundhedsdomænet. Hendes centrale styrker ligger i forståelsen af testmetodikker og standarder samt den praktiske implementering af disse. Dette har givet hende afsættet til at udvikle sine gode problemløsningsevner.

Tagried har taget adskillige kurser og certificeringer i test og testmanagement og har tilegnet sig viden om testteknikker, testdækning, planlægning, opfølgning og rapportering af test/prøveforløb. Hendes erfaring inden for test og testmanagement i it-udviklingsprojekter gør, at hun kan bl.a. kan bidrage med:  

  • Behovsafklaring 
  • Udarbejdelse af krav og løsningsbeskrivelser 
  • Support og test i udviklingsprocessen 
  • Udarbejdelse af teststrategier, planlægning og eksekvering samt rapportering og opfølgning 
  • Defect, release og kravstyring 
  • Ressourceestimering og -planlægning 

Tagried er overbevist om, at hendes kombination af teknisk viden, kundeengagement og fokus på kvalitet gør hende til en værdifuld tilføjelse til ethvert team, og hun motiveres af at bringe sine kompetencer og passion for IT i spil og bidrage til at løse konkrete udfordringer.