Udbud og tilbud

Udbud og tilbud

Skal du i gang med et større udbud eller tilbud, kan vi blandt andet sikre, at du får den rette fokus på kvaliteten. Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale og at skrive tilbud efter både K01 og K02. Derudover har vi også erfaring med review af samme materiale.

 

Krav til udbudsmaterialet

Det er vigtigt at få skrevet de rette krav ind i udbudsmaterialet i forhold til risikoprofilen. Det er unødvendigt dyrt både at stille krav om for lidt og for meget. Vi hjælper dig allerede i udbudsfasen med at få overblik over hvad leverandøren skal levere, og hvad kunden skal levere.

Det gør, at du har overblik over hvad du har brug for, for at kunne gennemføre det nødvendige arbejde i forhold til testen. Det betyder også, at leverandøren kan estimere mere præcist og dermed give jer et bedre tilbud. Som et ekstra plus lettes arbejdet i afklaringsfasen og udviklingsfasen.

Udarbejdelse af tilbud

Som leverandør ved du hvor vigtigt det er at sørge for at udarbejde et tilbud, der gør kunden tryg i forhold til, at du kan levere den ønskede kvalitet. Det handler om at få gennemskuet hvad der skal til for at kunne levere det kunden ønsker og dernæst få skrevet et tilbud, der viser at du kan levere netop dette. Skriv udbudsmaterialet således du leverer en test der tester lige netop det ønskede. På den måde kan du udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud.