Services – vi er specialister i softwaretest

Har din virksomhed brug for en dygtig konsulent til at softwaretest? Der er fordele i at have en testkonsulent på fuld tid, men der kan være tilfælde, hvor der ønskes en større fleksibilitet, så der f.eks. leveres fra flere konsulenter og specialistområder. Eller måske ønsker du blot at kende den totale udgift på en opgave, inden vi går i gang.

Vi tager ansvaret for at levere en løsning på større og mindre udfordringer med software testen.

Vi gennemgår altid gerne de forskellige muligheder, du har for at få en optimal løsning inden for test af software hos os.

Inspirationsforedrag

Er din organisation på vej gennem en agil transformation eller ved at implementere en skaleret agil udviklingsmodel ?

Vi kan give ny inspiration samt en arbejdsmetode, der fokusere på hvordan I bedst muligt sikrer kvaliteten af jeres systemer.

Læs mere

Coaching og mentoring

For medarbejdere, der f.eks. er nye i rollen som testmanager, eller som for første gang skal stifte bekendtskab med rollen som programtestmanager, giver det stor værdi at blive supporteret i en periode. Vi tilbyder coaching og/eller mentoring fra en erfaren testmanager med praktisk erfaring fra lignende projekter og/eller roller.

Læs mere

Agil udvikling og kvalitetssikring

Key2Quality kan hjælpe med definition og udrulning af testmetode i SAFe® rammeværk, agil test strategi på organisatorisk niveau og agil test strategi for ART.
Vores konsulenter er som minimum certificerede SAFe® Agilist.

Læs mere

Agil transformation

I vores mangeårige arbejde med agil transformation og agil test, har vi mødt de fleste udfordringer, som opstår i en sådan proces. Hos Key2Quality kan vi bidrage med praktiske og pragmatiske løsninger så implementeringen får den ønskede effekt. 

Læs mere

Testpolitik og teststrategi

Vores erfarne testmanagementkonsulenter sikrer grundlaget for en struktureret tilgang til test samt udarbejdelse af en række vigtige dokumenter. Disse danner efterfølgende grundlag for jeres tilgang til test såvel på organisatorisk niveau som på individuelle projekter/programmer.

Læs mere

Udbud og tilbud

Står du og skal i gang med et større udbud eller tilbud, så er vi parate til at hjælpe dig med at sikre, at du får den rette fokus på kvaliteten. Vi har mange års erfaring med at udarbejde udbudsmateriale og review af selvsamme materiale.

Læs mere