Karriere hos Key2Quality

Faglig stolthed og plads til udvikling

Hos Key2Quality finder du nogle af landets allerdygtigste profiler på testområdet – alle med en stor faglig stolthed og et dybfølt ønske om at gøre en forskel for vores kunder.

Key2Quality er samtidig en fantastisk arbejdsplads, hvor der både er fokus på testfagligheden og på, at den enkelte medarbejder har plads til at udvikle sig.

Vi vil ikke være størst, vi vil være bedst

Key2Quality er et bredt anerkendt testhus med nogle af landets allerdygtigste specialister inden for testområdet. Vi er alle certificerede inden for test og har mange års erfaring som testkonsulenter – nogle også som undervisere i ISTQB og TMAP.

Vores mission er sammen med vores kunder at skabe den optimale IT-kvalitet ved at bidrage med den bedste rådgivning og assistance på test og kvalitet. Vi har et ønske om at gøre en blivende forskel for vores kunder – at sætte et aftryk og løfte fagligheden i virksomhederne.

“Jeg forsøger altid at skabe noget blivende, noget som de kan bruge i det lange løb, efter jeg har sluppet dem. Det er meget meningsfyldt for mig at se vokse på den måde. Man sår et frø, som så får lov til at vokse til noget større. ” (Medarbejdercitat)

Det særlige ved Key2Quality

Hele Key2Qualitys forretning bygger på de tre grundlæggende værdier ordentlighed, faglighed og glæde.

Både kunder og medarbejdere kan have klare forventninger om og tillid til, at de beslutninger vi træffer, er baseret på ordentlighed. Ligesom vi også forventer ordentlighed fra vores leverandører, medarbejdere og kunder.

Vi behandler hinanden og kunderne respektfuldt, anstændigt og rummer forskellighed. Og vi giver ikke nødvendigvis kunden det, de efterspørger – vi giver dem det, som de har brug for.

”Selvom opgaven er defineret i kontrakten, finder man ofte ud af, at det faktisk er et helt andet sted, skoen trykker, når man kommer derud. De er ikke altid selv bevidste om, hvad problemet er.” (medarbejdercitat)

Hos Key2Quality har vi en stor faglig stolthed i forhold til test. Men vi er ikke bare specialister i test – vi går op i det med liv og sjæl. Vi har derfor et interessefællesskab, som rækker ud over det faglige.

”For mig er det et uhørt højt fagligt niveau. Til vores nøglemøder er der gak og løjer men godt nok også faglighed på fuldt drøn!” (medarbejdercitat)

Vi har den filosofi, at når vi trives som mennesker – når baglandet er i orden – bliver vi også bedre konsulenter. Derfor er det vigtigt for os at være en arbejdsplads og et konsulenthus, hvor konsulenterne kan finde vejledning og støtte. Selvfølgelig er det vigtigt, at den enkelte medarbejder kan bidrage til udvikling af testfaget både blandt kunder og kollegaer, men det er mindst lige så vigtigt, at den enkelte medarbejder føler sig værdsat og kan videreudvikle sig.

”Jeg glæder mig til at tage på arbejde, for jeg glæder mig til at se mine kollegaer. Det er nogle mennesker, jeg godt kan lide.” (medarbejdercitat)

The sky is the limit

Hos Key2Quality bliver der ikke lagt begrænsninger for dine udviklingsmuligheder. Der bliver lyttet til, hvad du gerne vil, og der er stor frihed til at kaste sig ud i det, du gerne vil. På den måde bestræber vi os på at skabe en sammenhæng mellem, hvad du gerne vil og firmaets behov og markedets behov.

Som testkonsulent hos Key2Quality kan du arbejde professionelt med test og samtidig få udlevet dine ambitioner inden for projektledelse. Du kommer ud til en masse forskellige spændende – som regel store – virksomheder, hvor der altid venter nye udfordringer, og hvor du hver gang skal bruge din testfaglige værktøjskasse på en helt ny måde.

”Jeg føler, jeg udvikler mig nærmest på daglig basis, fordi vi ikke kun får de gængse opgaver men også de store og komplekse opgaver.” (medarbejdercitat)

Ledige stillinger

Kan du se dig selv arbejde side om side med nogle af landets allerdygtigste profiler på testområdet? Er du en dygtig tester, og ønsker du et arbejdsliv, der harmonerer både med dine ambitioner og dit familieliv? Så se vores ledige stillinger på siden “Ledige stillinger”. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til [email protected].

”Key2Quality er verdens bedste virksomhed at være ansat i.” (medarbejdercitat)