Karriere hos Key2Quality

Faglig stolthed og plads til udvikling

Hos Key2Quality finder du nogle af landets allerdygtigste profiler på testområdet – alle med en stor faglig stolthed og et dybfølt ønske om at gøre en forskel for vores kunder.

Key2Quality er samtidig en fantastisk arbejdsplads, hvor der både er fokus på testfagligheden og på, at den enkelte medarbejder har plads til at udvikle sig.


Der er mange gode grunde til, at vi hver dag går glade på arbejde hos Key2Quality. I videoen her får du nogle af grundene. Deler du vores passion for software test, og vil du også gerne gå glad på arbejde hver dag? Så er du måske den testkonsulent, som vi søger. Se mere her

Vi vil ikke være størst, vi vil være bedst

Key2Quality er et bredt anerkendt testhus med nogle af landets allerdygtigste specialister inden for testområdet. Vi er alle certificerede inden for test og har mange års erfaring som testkonsulenter – nogle også som undervisere i ISTQB og TMAP.

Vores mission er sammen med vores kunder at skabe den optimale IT-kvalitet ved at bidrage med den bedste rådgivning og assistance på test og kvalitet. Vi har et ønske om at gøre en blivende forskel for vores kunder – at sætte et aftryk og løfte fagligheden i virksomhederne.

“Jeg forsøger altid at skabe noget blivende, noget som de kan bruge i det lange løb, efter jeg har sluppet dem. Det er meget meningsfyldt for mig at se vokse på den måde. Man sår et frø, som så får lov til at vokse til noget større. ” (Medarbejdercitat)

Det særlige ved Key2Quality

Hele Key2Qualitys forretning bygger på de tre grundlæggende værdier ordentlighed, faglighed og glæde.

Både kunder og medarbejdere kan have klare forventninger om og tillid til, at de beslutninger vi træffer, er baseret på ordentlighed. Ligesom vi også forventer ordentlighed fra vores leverandører, medarbejdere og kunder.

Vi behandler hinanden og kunderne respektfuldt, anstændigt og rummer forskellighed. Og vi giver ikke nødvendigvis kunden det, de efterspørger – vi giver dem det, som de har brug for.

”Selvom opgaven er defineret i kontrakten, finder man ofte ud af, at det faktisk er et helt andet sted, skoen trykker, når man kommer derud. De er ikke altid selv bevidste om, hvad problemet er.” (medarbejdercitat)

Ordentlighed betyder også, at Key2Quality hvert år donerer 2 % af virksomhedens overskud til et velgørende formål. Alle ansatte er med til at stemme om, hvem pengene skal gå til. I 2021 faldt valget på Landsforeningen Autisme.

Hos Key2Quality har vi en stor faglig stolthed i forhold til test. Men vi er ikke bare specialister i test – vi går op i det med liv og sjæl. Vi har derfor et interessefællesskab, som rækker ud over det faglige.

”For mig er det et uhørt højt fagligt niveau. Til vores nøglemøder er der gak og løjer men godt nok også faglighed på fuldt drøn!” (medarbejdercitat)

Vi har den filosofi, at når vi trives som mennesker – når baglandet er i orden – bliver vi også bedre konsulenter. Derfor er det vigtigt for os at være en arbejdsplads og et konsulenthus, hvor konsulenterne kan finde vejledning og støtte. Selvfølgelig er det vigtigt, at den enkelte medarbejder kan bidrage til udvikling af testfaget både blandt kunder og kollegaer, men det er mindst lige så vigtigt, at den enkelte medarbejder føler sig værdsat og kan videreudvikle sig.

”Jeg glæder mig til at tage på arbejde, for jeg glæder mig til at se mine kollegaer. Det er nogle mennesker, jeg godt kan lide.” (medarbejdercitat)

The sky is the limit

Hos Key2Quality bliver der ikke lagt begrænsninger for dine udviklingsmuligheder. Der bliver lyttet til, hvad du gerne vil, og der er stor frihed til at kaste sig ud i det, du gerne vil. På den måde bestræber vi os på at skabe en sammenhæng mellem, hvad du gerne vil og firmaets behov og markedets behov.

Som testkonsulent hos Key2Quality kan du arbejde professionelt med test og samtidig få udlevet dine ambitioner inden for projektledelse. Du kommer ud til en masse forskellige spændende – som regel store – virksomheder, hvor der altid venter nye udfordringer, og hvor du hver gang skal bruge din testfaglige værktøjskasse på en helt ny måde.

”Jeg føler, jeg udvikler mig nærmest på daglig basis, fordi vi ikke kun får de gængse opgaver men også de store og komplekse opgaver.” (medarbejdercitat)

Personaleforeningen

Hos Key2Quality synes vi, det er vigtigt, at vi har det godt sammen socialt, og at vi oplever nogle andre ting sammen end bare at gå på arbejde. At vi kan tale med hinanden om andet end vores arbejde med test. Det er med til at opbygge og vedligeholde ånden i virksomheden og giver et indblik i, hvad vi hver især interesserer os for.

Vi har derfor en personaleforening, som regelmæssigt arrangerer sociale aktiviteter som eksempelvis spilaftener, biografture, museumsture, teaterforestillinger, vandreture, klatreture, kajakture, ølsmagning og DHL Stafetten.

Til nogle af arrangementerne tager vi vores partner eller familie med, hvilket både er hyggeligt og samtidig giver os mulighed for at lære hinandens bagland lidt bedre at kende.

Ledige stillinger

Kan du se dig selv arbejde side om side med nogle af landets allerdygtigste profiler på testområdet? Er du en dygtig tester, og ønsker du et arbejdsliv, der harmonerer både med dine ambitioner og dit familieliv? Så se vores ledige stillinger på siden “Ledige stillinger”. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til margit@key2quality.dk.

”Key2Quality er verdens bedste virksomhed at være ansat i.” (medarbejdercitat)