Fra ny til ninja

Skræddersyet aspirantforløb hos Key2Quality

12 måneder som aspirant

Er du nyuddannet inden for IT? Er du sulten efter mere viden, og har du mod på konsulentlivet? Så er vores aspirantforløb ”Fra ny til ninja” måske noget for dig.

Vi sammensætter et program til dig, der passer til dine kompetencer og de muligheder, vi har hos kunderne på det pågældende tidspunkt. Du vil formentlig komme på opgave med en erfaren kollega, som kan vejlede dig i dagligdagen. Samtidig vil vi lave et kursusprogram for dig, der matcher til den opgave, du er på. På den måde får du mulighed for at dygtiggøre dig – både teoretisk og i praksis.

Du får selvfølgelig en grundig introduktion til, hvad det vil sige at være konsulent, samtidig med at vi i hele forløbet er parate til at give råd og vejledning.

Et godt bagland

Hos os får du et godt netværk bag dig, så du rent praktisk kan komme ud og prøve forskellige opgaver af hos forskellige kunder. Du får både en mentor og en buddy tilknyttet, som du løbende kan sparre med og vende de udfordringer med, der dukker op undervejs. Din mentor er en erfaren konsulent, som du altid kan række ud til, og som vil hjælpe dig i den rigtige retning i starten af din karriere og vejlede dig i din hverdag. Din buddy er en kollega, som du jævnligt er gensidigt forpligtet til at vende hverdagen, dine opgaver og udfordringer med.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at matche dig med kunderne, så forventningerne er afstemt på forhånd, og dine kompetencer passer til opgaverne.

12 måneders forløb

Et aspirantforløb varer typisk 12 måneder. Men der er ikke to forløb, som er ens. Forløbet er fleksibelt og tager udgangspunkt i dig og den situation, du befinder dig i. Måske er du på opgave hos en kunde fra dag ét. Det kan også ske, at der går nogle uger eller måneder, før der er en opgave. I den tid vil du så have mulighed for at dygtiggøre dig via kurser og selvstudier – og for at lære dine Key2Quality-kollegaer bedre at kende. Selvom vi som konsulenter er meget ude af huset, prioriterer vi at mødes på kontoret regelmæssigt, både til fredag på kontoret og til vores månedlige nøglemøder, ligesom vi alle forsøger at deltage i en fælles morgenmad, så vi kan hilse på dig på din første arbejdsdag.

Du bliver certificeret tester

I løbet af din aspiranttid får du mulighed for at tage 3 certificeringskurser:

Derudover får du en frihed i at kunne lave relevante selvstudier efter aftale.

Skræddersy din egen karrierevej – med udgangspunkt i testanalyse

Som aspirant hos os får du mulighed for langt hen ad vejen at skræddersy din egen karrierevej som konsulent. Med udgangspunkt i testanalyseopgaven kan du vælge at specialisere dig som testanalytiker, teknisk tester eller test manager.

Vores forventninger til dig

Som konsulent er det vigtigt at være omstillingsparat. En opgave kan strække sig mellem tre måneder og et par år afhængigt af kundens behov og opgavens omfang.

Som aspirant skal du selv kunne tage ansvar fra starten af. Du skal selv lægge en indsats i at dygtiggøre dig via kurser og selvstudier med vejledning fra din mentor.

Men vigtigst af alt så skal du kunne genkende dig selv i vores værdier – faglighed, ordentlighed og (arbejds-)glæde – som du kan læse mere om på vores karriereside. Du skal have lyst til at være en del af vores team.

Mød vores nuværende eller tidligere aspiranter

Rune Øls Andersen

Junior testkonsulent

+45 4024 6655
rune@key2quality.dk

Alberte Sørensen

Junior testkonsulent

+45 4940 2763
alberte@key2quality.dk

Mohamed H. Mohamed

Junior testkonsulent

+45 4940 2116
mohamed@key2quality.dk

Jesper Gammelgaard

Junior testkonsulent

+45 4940 8196 | jesper@key2quality.dk

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om vores aspirantforløb, så kontakt Jonas Sloth, som er leder af vores aspirantteam. Han er klar til at svar på alle dine spørgsmål til forløbet.

Jonas Sloth

Senior testkonsulent og leder af aspirantteamet

+45 4940 2794 jonas@key2quality.dk

Skriv til Jonas, eller bliv ringet op.

Vil du ringes op af Jonas?

4 + 12 =

Nyt om aspirantforløbet

Få besked, når vi har nyt om kurser og seminarer

*Påkrævet felt