Om testhuset Key2Quality – software kvalitet gennem test af IT-løsninger

Key2Quality er et test-konsulenthus med speciale i softwarekvalitet og med base i Skanderborg, Jylland.

Vores fokus er at hjælpe virksomheder med at skabe værdi gennem større kvalitet i it-løsninger. Med udgangspunkt i kundens situation bidrager vi til at tænke kvalitet ind i organisationen og projektet.

Alle Key2Quality’s konsulenter er certificerede, blandt andet har vi en af landets eneste konsulenter med en certificering i ISTQB Expert Level Test Management. Vores konsulenter kan hjælpe jer med at højne software kvaliteten i form af opgaveløsning, undervisning, rådgivning og coaching.

Forankret værdisæt giver kunderne større udbytte

Tøv ikke med at kontakte os på 49408060.

Ordentlighed

Hos Key2Quality tager vi altid ansvar for opgaven.

Vi har respekt for vores kunder og deres model af verden. Kunderne kan forvente fuld ærlighed fra os – og frem for alt så er en time hvor vi har arbejdet for kunden, én time registreret, ikke mere.  

Faglighed

Vi er meget passionerede omkring vores arbejde. Vi vil altid søge udvikling og vi vil være blandt de bedste. Det betyder også, at vi vil være blandt de bedste til at dele ud af vores viden.

Glæde

Vi er glade for vores arbejde og denne glæde smitter af på vores kunder og de teams vi arbejder i. Vores konsulenter bidrager altid gerne til den positive atmosfære hos kunden. Dermed skabes der en meget bedre energi og effektivitet.