Nyheder

Seneste nyt fra Key2Quality

Vi udarbejder vores kursusmaterialer på dansk

Vi udarbejder vores kursusmaterialer på dansk

Vores to testkonsulenter Christian og Andreas har i disse uger travlt med at udarbejde kursusmaterialer til vores kursus i ISTQB Foundation. Indtil nu har vores kursusmaterialer været på engelsk, selvom undervisningen er på dansk. ”Mange af vores kunder har efterspurgt, at kursusmaterialerne er på dansk. Det ønske vil vi selvfølgelig gerne imødekomme”, fortæller direktør Margit Sejerkilde.

Værdiarbejdsdag

Værdiarbejdsdag

Værdier er bare ord, indtil vi lægger handling bag dem. Men hvordan sikrer vi en fælles opfattelse af virksomhedens værdier? Hvordan bevarer vi en fælles holdning til, hvordan vi arbejder med vores værdier? Og hvordan forbliver vi bevidste om, hvad vi gør for at leve efter vores værdier? Det var temaet for denne uges nøglemøde hos Key2Quality, hvor vi havde besøg af…

Key2Quality hjælper uddannelsesinstitutioner på vej med test

Key2Quality hjælper uddannelsesinstitutioner på vej med test

Hos Key2Quality vil vi gerne hjælpe de uddannelsesinstitutioner på vej, som viser interesse for test og overvejer at oprette det som fag. Derfor var vi glade for at få muligheden for at afholde et seminar om test for AspIT – en IT-uddannelse for unge og voksne med ASF (autismespektrum-forstyrrelse).