Nyheder

Seneste nyt fra Key2Quality

Quality2Gether 29. september

Quality2Gether 29. september

Tag med på vores Quality2Gether 29. september, hvor vi IKKE skal tale test – men om vidensdeling og de udfordringer, der kan være forbundet med dét. Vi har inviteret en håndfuld eksterne talere til at komme og holde oplæg om deres erfaring med vidensdeling.

Sådan vælger du det rette test management-værktøj

Sådan vælger du det rette test management-værktøj

Valget af test management-værktøj er afgørende for, om du kan bevare overblikket over testen og tilstanden på systemets kvalitet. Med det rette test management-værktøj får du hjælp til at organisere testprocessen, sikre sporbarhed til krav, generere rapporter og meget mere. Men der er mange muligheder på markedet. Blandt de mest populære kan nævnes Zephyr, X-ray, Testrail, Azure Test Plans og PractiTest; men det er på ingen måde en udtømmende liste. Med så mange muligheder på markedet kan det være

ChatGPT som testassistent

ChatGPT som testassistent

Hvordan forholder vi os til ChatGPT som testere og testmanagers? Er det bare gøgl, eller kan ChatGPT hjælpe os med at skabe værdi? I denne artikel vil vores senior testautomatiseringskonsulent Mogens Brødsgaard Lund give inspiration til, hvordan du som tester eller test manager kan bruge ChatGPT som en hjælp i dit arbejde.

Gitte holder oplæg hos Knowledge Cube A/S

Gitte holder oplæg hos Knowledge Cube A/S

Den 16. maj 2023 holdt Gitte oplæg om test og kvalitetssikring i agile projekter hos Knowledge Cube A/S. Det affødte disse flotte ord fra Merete Engels Lemke Nielsen, Manager, Quality Assurance hos Knowledge Cube: "For nylig havde Knowledge Cube A/S besøg af Gitte...

Quality2Gether 14. juni 2023

Quality2Gether 14. juni 2023

Tag med, når vi byder indenfor til seminar onsdag den 14. juni 2023 kl. 7.30-10.00 i Designmejeriet i Stilling. På dette seminar vil vi stille skarpt på test management tools. 5 test managers vil komme og præsentere det test management tool, som de hver især arbejder med i deres organisation.

Indblik i testautomatisering fra et inspirerende seminar!

Indblik i testautomatisering fra et inspirerende seminar!

Torsdag den 30. marts 2023 afholdt vi Quality2Gether med fokus på testautomatisering. På seminaret diskuterede og delte deltagerne deres erfaringer med testautomatisering og nedfældede deres refleksioner på plancher, som vi fik lov at indsamle og analysere på efterfølgende. Her får du et indblik i vores analyse!

Få besked, når vi har nyt om kurser og seminarer

*Påkrævet felt