ISTQB Foundation

DKK 13.000

Er du ny i rollen som tester, og vil du styrke dit teoretiske fundament, så du står stærkere i dit team? Mangler du redskaberne til at implementere test på professionel vis? Vil du lære det ”testsprog”, der giver dig de bedste forudsætninger for at kunne samarbejde med dit team?

Så tilmeld dig vores grundkursus i ISTQB, ISTQB Foundation, som vi afholder i vores kursuslokaler i Skanderborg 17.-19. januar 2022.

Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med vores underviser og med dine medkursister om, hvordan du bedst arbejder med test.

 

Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne certificering giver dig en internationalt anerkendt certificering i grundlæggende software test. Du får en bred viden om software test og best practice på området samt en introduktion til standard testterminologi, der kan hjælpe dig og din organisation med at skabe et fælles sprog for test.

Vi får 3 intensive dage sammen med både teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, ligesom der vil være god tid til diskussion. Vores underviser lægger vægt på inddragende undervisning med fokus på dialog.

Kursusmaterialer samt pensum er på engelsk, og vi kan gennemføre kurset med såvel dansk som engelsk tale. Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med underviseren og med dine medkursister omkring, hvordan du bedst arbejder med test.

Emner

  • Testprincipperne
  • Test igennem hele softwarens cyklus
  • Statiske teknikker
  • Testteknikker
  • Planlægning og styring af testen
  • Værktøjsstøtte til test

Målgruppe

Uanset om du er tester, testmanager, udvikler, projektleder eller har en anden rolle, så er ISTQB Foundation en god introduktion til software test.

Underviser

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal undervise på kurset.

Hjemmearbejde og eksamen

Du skal forvente ca. 5-10 timers læsning af pensum inden kursusstart og 1½-2 timers hjemmeopgaver hver aften under kurset.

Eksamen er udarbejdet af ISTQB og administreres af Dansk IT. Eksamen er 1 times multiple choice med 40 spørgsmål, uden hjælpemidler. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, kan du få 15 minutters ekstra tid.

Du skal have 65 % rigtige for at bestå.

Der vil i forbindelse med planlægningen af kurset være mulighed for at placere eksamen, hvor det passer bedst for dig og dine medkursister, enten i direkte forlængelse af de 3 dage eller med en periode imellem, hvis I ønsker yderligere tid til repetition inden eksamen.

Pris

Kurset koster DKK 13.500,-.

Prisen for kurset dækker over følgende:

  • Morgenmad, frokost, snacks samt alle drikkevarer
  • Kursusmaterialer inkl. øvelser samt prøveeksamen hvor relevant
  • Gennemførelse af én eksamen

Tid og sted

Vores næste kursus i “ISTQB Foundation” gennemføres på vores kontor i Skanderborg:

  • 17.-19. januar 2022

Kurset afholdes kl. 09.00-16.00 hver dag, medmindre andet er angivet i kursusbekræftelsen. Der er morgenmad fra kl. 08:30.

Kurset afholdes hos Key2Quality på Thomas Helstedsvej 18, 8660 Skanderborg.

Der er gode parkeringsforhold ved adressen, og parkering er naturligvis gratis.

Det siger tidligere kursusdeltagere


Tusind tak til Key2Quality for at give mig muligheden for at tilbringe de sidste 3 dage i jeres gode selskab. En tak skal også lyde til underviseren på kurset, Annemette Clement, for at gøre stoffet vedkommende og overskueligt. Kurset kan varmt anbefales til alle, der kommer i berøring med test.

Maibritt Kerner Mølgaard

Senior IT Solutions Architect