Testkonsulenter med empati og indlevelsesevne

Key2Qualitys konsulenter er dygtige, erfarne, uddannede og certificerede specialister, der arbejder med kvalitetssikring af software. Udover at være faglig dygtige er de også positive løsningsorienterede mennesker der med stor empati og indlevelsesevne hurtigt kan indgå i et team og bidrage positivt til det gode arbejdsmiljø.

Quality coach

Vores quality coaches kommer med praktiske erfaringer fra agile teams og trains som enten testere eller testmanagere, men har desuden en solid testfaglig og agil baggrund.

Test Manager

Vi hjælper dig til at skabe overblik i forhold til projektets kvalitetsmæssige udfordringer, løfter testkompetencen i projektet og sikrer en effektiv testproces i hele livscyklus, uanset om vi taler agil udvikling eller et traditionelt projekt i henhold til v-modellen.

Software tester

Vi hjælper dig til at sikre den mest effektive tilgang i forhold til specifikation og afvikling af test i forhold til projektets kvalitetsmæssige udfordringer, løfter testkompetencen i projektet og sikrer en effektiv testproces i hele livscyklus, uanset om vi taler agil udvikling eller et traditionelt projekt i henhold til v-modellen.

Automatiserings-konsulent

Testautomatisering er i dag et tema i de fleste virksomheder. Men mange er udfordrede på det. Hos Key2Quality har vi specialister i testautomatisering, som er klar til at hjælpe din forretning med at lykkes med testautomatisering.