Gitte Ottosen – medejer, ekspert testkonsulent og underviser

Gitte Ottosen

Medejer, ekspert testkonsulent og underviser

+45 4940 8552gitte@key2quality.dk

Gitte er akkrediteret underviser inden for både ISTQB og TMAP og udfører workshops og skræddersyet undervisning inden for agil udvikling og test.

Gittes spidskompetence er agil transformation – i særdeleshed hvordan test og kvalitetssikring bliver en integreret del af måden man arbejder på.

Uanset om projektet er agilt eller måske et større offentligt projekt under K02-kontrakten, er det essentielt for Gitte at tilføre teamet værdi – at hjælpe med at skabe forandring og forbedring. Gittes tunge testkompetencer sikrer, at hun kan gøre begge dele.

Gitte har over 25 års erfaring med test i en række forskellige roller. Hun startede som testanalytiker og blev senere testarkitekt, derefter testmanager og programtestmanager, og i de senere år har Gitte fungeret som quality coach.

Gitte har arbejdet med test og kvalitetssikring inden for agil transformation i en lang række store virksomheder i Danmark såsom Arla, TDC, Mærsk IT, Vestas, Region Midt, Region Syd, KMD, BEC og PFA. Hun har både fungeret som aktiv testmanager og som ansvarlig for definition og udrulning af testprocesforbedringer.

Eksempelvis har Gitte løst procesopgaver inden for SAFe® transformation men også i offentlig organisation, hvor hun etablerede proces og metode i et test- og supportteam samtidig med, at hun spillede en aktiv rolle som test manager.