Gitte Ottosen – medejer, ekspert testkonsulent og underviser

Gitte Ottosen

Medejer, ekspert testkonsulent og underviser

+45 4940 8552gitte@key2quality.dk

Gitte er akkrediteret underviser inden for både ISTQB og TMAP og udfører workshops og skræddersyet undervisning inden for agil udvikling og test.

Gittes spidskompetence er agil transformation – i særdeleshed hvordan test og kvalitetssikring bliver en integreret del af måden man arbejder på.

Uanset om projektet er agilt eller måske et større offentligt projekt under K02-kontrakten, er det essentielt for Gitte at tilføre teamet værdi – at hjælpe med at skabe forandring og forbedring. Gittes tunge testkompetencer sikrer, at hun kan gøre begge dele.

Gitte har over 25 års erfaring med test i en række forskellige roller. Hun startede som testanalytiker og blev senere testarkitekt, derefter testmanager og programtestmanager, og i de senere år har Gitte fungeret som quality coach.

Gitte har arbejdet med test og kvalitetssikring inden for agil transformation i en lang række store virksomheder i Danmark såsom Arla, TDC, Mærsk IT, Vestas, Region Midt, Region Syd, KMD, BEC og PFA. Hun har både fungeret som aktiv testmanager og som ansvarlig for definition og udrulning af testprocesforbedringer.

Eksempelvis har Gitte løst procesopgaver inden for SAFe® transformation men også i offentlig organisation, hvor hun etablerede proces og metode i et test- og supportteam samtidig med, at hun spillede en aktiv rolle som test manager.

Kommende foredrag med Gitte:

Book dit eget foredrag med Gitte her >>

Gitte holdt et inspirerende oplæg om test og kvalitetssikring i agile projekter og vi var begejstrede for at have hende hos os. Hun delte sin ekspertise og gav os ny viden om, hvordan vi bedst kan håndtere kvalitetssikring i en agil udviklingsproces.

Knowledge Cube er dedikeret til at levere løsninger af højeste kvalitet og stræber altid efter at forbedre os. Vores agile samarbejde med kunder har allerede været en stor succes, og vi intensiverer nu vores fokus på test og kvalitetssikring i hele softwareudviklingslivscyklussen.

Vores mål er at etablere et endnu stærkere fundament for vores løsninger og sikre, at vores produkter altid lever op til vores kunders forventninger.
Gittes oplæg har været en kilde til konkrete værktøjer og strategier, som vil styrke vores testmetodik, hjælpe os med at identificere potentielle udfordringer og håndtere dem på en mere effektiv måde.

Vi er dybt taknemmelige for, at Gitte Ottosen delte sin ekspertise med os, og vi er ivrige efter at implementere den nye viden i vores daglige arbejde. Ved at gøre dette vil vi styrke vores evne til at levere produkter af høj kvalitet og opnå endnu større succes i vores agile projekter.

Vi ser spændt frem til de kommende udfordringer og muligheder, hvor vi med den nye viden vil kunne skabe endnu bedre resultater for vores kunder.

Merete Engels Lemke Nielsen
Manager, Quality Assurance
Knowledge Cube A/S