Gitte holder oplæg hos Knowledge Cube A/S

maj 30, 2023 | Agil test, Nyheder

Den 16. maj 2023 holdt Gitte oplæg om test og kvalitetssikring i agile projekter hos Knowledge Cube A/S. Det affødte disse flotte ord fra Merete Engels Lemke Nielsen, Manager, Quality Assurance hos Knowledge Cube:

“For nylig havde Knowledge Cube A/S besøg af Gitte Ottosen fra Key2Quality, en anerkendt ekspert inden for test og kvalitetssikring med mere end 25 års erfaring i branchen.

Gitte holdt et inspirerende oplæg om test og kvalitetssikring i agile projekter og vi var begejstrede for at have hende hos os. Hun delte sin ekspertise og gav os ny viden om, hvordan vi bedst kan håndtere kvalitetssikring i en agil udviklingsproces.

Knowledge Cube er dedikeret til at levere løsninger af højeste kvalitet og stræber altid efter at forbedre os. Vores agile samarbejde med kunder har allerede været en stor succes, og vi intensiverer nu vores fokus på test og kvalitetssikring i hele softwareudviklingslivscyklussen.

Vores mål er at etablere et endnu stærkere fundament for vores løsninger og sikre, at vores produkter altid lever op til vores kunders forventninger.
Gittes oplæg har været en kilde til konkrete værktøjer og strategier, som vil styrke vores testmetodik, hjælpe os med at identificere potentielle udfordringer og håndtere dem på en mere effektiv måde.

Vi er dybt taknemmelige for, at Gitte Ottosen delte sin ekspertise med os, og vi er ivrige efter at implementere den nye viden i vores daglige arbejde. Ved at gøre dette vil vi styrke vores evne til at levere produkter af høj kvalitet og opnå endnu større succes i vores agile projekter.

Vi ser spændt frem til de kommende udfordringer og muligheder, hvor vi med den nye viden vil kunne skabe endnu bedre resultater for vores kunder.udfordringer og muligheder, hvor vi med den nye viden vil kunne skabe endnu bedre resultater for vores kunder.”

Vil I også være klogere på test og kvalitetssikring i agile projekter? Så book foredraget “Test i en skaleret agil udviklingsmodel“.

Få besked, når vi har nye blogindlæg eller nyt om kurser

*Påkrævet felt