Oplev Gittes keynote på “German Testing Day” 23.-24. maj 2023

feb 20, 2023 | Af Gitte Ottosen, Agil test, Konferencer, Nyheder

Oplev Gitte Ottosens keynote, “Let’s stop talking about quality”, på konferencen German Testing Day i Frankfurt am Main 23.-24. maj 2023​.

Vi bruger meget ordet “kvalitet”:

  • Vi har et mål om at have høj kvalitet
  • Vi har et “kvalitets-mindset”
  • Vi bygger kvalitet ind
  • Vi måler på mange forskellige ting for at kunne fortælle/rapportere om kvaliteten

Men hvad mener vi, når vi siger kvalitet? Og mener vi det samme som kunden, slutbrugeren eller ledelsen?

Husk på det første agile princip: “Vores højeste prioritet er at tilfredsstille kunden gennem tidlig og kontinuerlig levering af værdifuld software.”

Med det i tankerne – hvorfor så ikke flytte fokus til, hvilken værdi vores kunde ønsker, med den løsning vi skaber for dem? Og så finde ud af en måde at måle, om vi leverer denne værdi?

Dét ville være interessant af flere årsager: Ifølge forskning fra McKinsey “overstiger store IT-projekter i gennemsnit budgettet med over 45 procent, de går 7 procent over tid, og de leverer 56 procent ringere værdi end forudsagt”. Derfor er det første agile princip et værdifuldt fokus for vores kunder – og for os selv – ikke kun ud fra et forretningsmæssigt værdiperspektiv, men også ud fra et økonomisk synspunkt.

Alt det vil Gitte komme meget mere ind på i sin keynote “Let’s stop talking about quality” på konferencen German Testing Day onsdag d. 24. maj 2023 kl. 9.20-10.05.
Læs mere om Gittes keynote her, og tilmeld dig konferencen her.
Obs! Der er early bird indtil 28. april!

Du behøver dog ikke at tage helt til Frankfurt for at høre Gittes foredrag. Du kan blot booke Gitte til komme ud og holde foredraget hos jer, lige når det passer jer. Book foredraget her!

Få besked, når vi har nye blogindlæg eller nyt om kurser

*Påkrævet felt