Test i en skaleret agil udviklingsmodel

Agil udvikling har været på menuen i næsten 20 år – “formelt” siden 2001, hvor det agile manifest blev defineret. Indtil da arbejdede man også med det uden at definere begrebet agile men i form af ekstrem programmering og andre iterative teamfokuserede måder at arbejde på. I de senere år er en række skalerede agile modeller dukket op i billedet, og særligt Scaled Agile Framework SAFe® har fået en fremtrædende plads i mange virksomheder globalt.

Men hvis man kigger nærmere på SAFe® rammeværket, siger det forholdsvis lidt om test og om testmanagement. Så hvad gør man egentlig for at understøtte test og kvalitet i en skaleret agil model? Hvordan sikrer man tilstrækkelig fokus på test både på teamniveau, på tværs af teams og for løsningen som helhed? Hvem løber med strategi og orkestrering af test på alle disse områder? Hvem hjælper teamet til at blive bedre til test og til at tage ejerskabet for kvalitet af det de bygger?

I denne præsentation vil Gitte Ottosen diskutere de største udfordringer ved transformationen til en skaleret udviklingsmodel set med test og kvalitetsbrillerne, og hvad der kan gøres for at løse disse.

Praktiske oplysninger

Foredragsholder: Gitte Ottosen
Varighed: 45 minutters indlæg samt 15 minutter til spørgsmål
Pris: 5.000 kr. + evt. transport

Vi tilbyder også skræddersyede foredrag. Kontakt os for at høre mere.

Forespørgsel om foredrag

3 + 3 =

Gitte holdt et inspirerende oplæg om test og kvalitetssikring i agile projekter og vi var begejstrede for at have hende hos os. Hun delte sin ekspertise og gav os ny viden om, hvordan vi bedst kan håndtere kvalitetssikring i en agil udviklingsproces.

Knowledge Cube er dedikeret til at levere løsninger af højeste kvalitet og stræber altid efter at forbedre os. Vores agile samarbejde med kunder har allerede været en stor succes, og vi intensiverer nu vores fokus på test og kvalitetssikring i hele softwareudviklingslivscyklussen.

Vores mål er at etablere et endnu stærkere fundament for vores løsninger og sikre, at vores produkter altid lever op til vores kunders forventninger.
Gittes oplæg har været en kilde til konkrete værktøjer og strategier, som vil styrke vores testmetodik, hjælpe os med at identificere potentielle udfordringer og håndtere dem på en mere effektiv måde.

Vi er dybt taknemmelige for, at Gitte Ottosen delte sin ekspertise med os, og vi er ivrige efter at implementere den nye viden i vores daglige arbejde. Ved at gøre dette vil vi styrke vores evne til at levere produkter af høj kvalitet og opnå endnu større succes i vores agile projekter.

Vi ser spændt frem til de kommende udfordringer og muligheder, hvor vi med den nye viden vil kunne skabe endnu bedre resultater for vores kunder.

Merete Engels Lemke Nielsen

Manager, Quality Assurance, Knowledge Cube A/S