Eleonore Fly Ringgaard – senior testkonsulent

Eleonore Fly Ringgaard

Senior testkonsulent

+45 4940 8778 eleonore@key2quality.dk

​Med en faglighed indenfor kvalitetssikring, test og projektledelse har Eleonore specialiseret sig i at hjælpe projekter til succes. Hun er optaget af at bringe slutbrugeren tættere på udviklingen, så deres behov og forretningsværdi tænkes ind fra start.

Som testmanager har Eleonore fokus på at sikre kvaliteten i alle projektets leverancer og faser, både i forhold til teknologi, processer og mennesker. Hun har kompetencer indenfor kvalitetssikring, test, projektledelse og vejledning/rådgivning i agile kontekster såvel som mere traditionelle projekter og alt derimellem.

Eleonore går eksplorativt til nye opgaver ved først at danne sig et overblik og derfra arbejde sig ned i dybden med de områder, som kræver størst og/eller hurtigst opmærksomhed. Hun er hurtig til at sætte sig ind i nye systemer, processer og teams, og hun værdsætter at samarbejde med folk fra forskellige faggrupper og bringe deres forskellige perspektiver i spil for at opnå den højeste kvalitet.

Som testmanager har Eleonore ofte befundet sig i pressede og komplekse situationer, f.eks. når deadlines bliver overskredet, når brugerne udviser modstand og frustrationer over projektet, eller når systemerne ikke vil ”snakke sammen”. Hun synes, det er spændende at løse sådanne konflikter og problemstillinger – og gerne i samarbejde med et team. Eleonore oplever sjældent statiske situationer, og derfor er hun altid opmærksom på at tilpasse sit arbejde til den aktuelle situation, og om hun kan hjælpe andre.