Jacob Fisker, ekspert testkonsulent hos Key2Quality

Key2Quality donerer 24.000 kr. til Livslinien

nov 16, 2023 | CSR, Nyheder

Igen i år donerer vi hos Key2Quality 2% af vores overskud til et velgørende formål. I 2021 støttede vi Landsforeningen Autisme, i 2022 gik overskuddet til Børnetelefonen, og i år donerer vi så 24.000 kr. til Livslinien.

Alle medarbejdere i Key2Quality har haft mulighed for at komme med forslag til og argumentere for, hvilken god sag overskuddet skulle gå til. Efter en afstemning blandt medarbejderne faldt valget altså på Livslinien.

Livslinien er en landsdækkende humanitær organisation, der forebygger selvmord og selvmordsforsøg. Livslinien tilbyder anonym rådgivning til selvmordstruede, deres pårørende og efterladte. Rådgivningen varetages af Livsliniens mange frivillige rådgivere på telefon-, mail- og chatrådgivning.

Valget faldt på Livslinien, fordi vi ved, hvor stor en forskel Livslinien gør, og hvor vigtigt deres arbejde er – både for selvmordstruede og deres pårørende.

“Sikke en glædelig overraskelse og sikke en fin gestus at dele ud af overskuddet på denne måde. Vi er meget glade for, at I har besluttet at betænke Livslinien i år, og ikke mindst efter at være blevet valgt efter indstilling og afstemning på den måde. Det er vi rigtig stolte af. Så en særlig tak til den medarbejder, der har nomineret os”, siger Jeppe Kristen Toft, direktør for Livslinien.

Få besked, når vi har nye blogindlæg eller nyt om kurser

*Påkrævet felt

Relaterede blogindlæg:

Vi støtter Børnetelefonen

Vi støtter Børnetelefonen

​”Traditionen tro” donerer vi hvert år 2% af vores overskud til et velgørende formål. Det er medarbejderne i Key2Quality, der i fællesskab beslutter, hvilken god sag der skal have en del af virksomhedens overskud. Sidste år donerede vi til Landsforeningen Autisme, og i år har vi valgt at støtte Børnetelefonen.

En lille arbejdsplads med stor rummelighed

En lille arbejdsplads med stor rummelighed

Lone er vores blæksprutte og hyggetante. Hun er altid glad og smilende, når hun møder ind på kontoret. – En rigtig humørspreder, som sørger for, at alle har det godt, og at det hele ikke bliver for alvorligt. Og så er hun lige så passioneret omkring test som alle os andre. Eller det har hun i hvert fald været. Udadtil er Lone en rigtig K2Q’er. Men Lone ikke er ansat under helt de samme forudsætninger som os andre, da hun er ansat i en fleksstilling.

Key2Quality hjælper uddannelsesinstitutioner på vej med test

Key2Quality hjælper uddannelsesinstitutioner på vej med test

Hos Key2Quality vil vi gerne hjælpe de uddannelsesinstitutioner på vej, som viser interesse for test og overvejer at oprette det som fag. Derfor var vi glade for at få muligheden for at afholde et seminar om test for AspIT – en IT-uddannelse for unge og voksne med ASF (autismespektrum-forstyrrelse).

Key2Quality donerer 15.000 kr. til Landsforeningen Autisme

Key2Quality donerer 15.000 kr. til Landsforeningen Autisme

Glædelig jul til kunder, samarbejdspartnere og alle jer andre! I stedet for at køre rundt med julegaver til vores kunders næsten tomme kontorer, har vi i år valgt at donere 15.000 kr. til Landsforeningen Autisme. Det er 2% af vores første leveårs overskud samt lidt ekstra, som vi putter oveni…