Christian Ottosen – senior testkonsulent

Christian Ottosen

Senior testkonsulent og underviser

+45 4940 5375 christian@key2quality.dk

Senior testkonsulent Christian har erfaring med test indenfor traditionel udvikling, agil udvikling og dual track agile.

I sin karriere indenfor test har Christian arbejdet med både komplekse og missionskritiske systemer med mange integrationer og interfaces, embedded software indenfor HIFI, applikationer til brug på small screen samt e-commerce på både small screen og desktop. Christian ved derfor, hvor vigtigt det er at sætte sig ind i brugerens kontekst og udvikle en løsning, som supporterer denne. Erfaringen herfra bruger Christian, når han koordinerer og planlægger test med både lokale og eksterne partnere, og han sørger for, at kvalitet og test er en del af mindsettet hos begge.

Christian er vant til at planlægge og afvikle arbejdet for sit team selv i pressede situationer og samtidig sikre, at teamet trives og lykkes med den opgave, de er blevet givet. Det gør han ved at holde fokus på at levere kvalitet, som skaber værdi for kunden til den aftalte tid, og sørge for, at kvalitetskravene overholdes.

Christian er akkrediteret underviser indenfor ISTQB Foundation, Agile Extension og Advanced Test Analyst og underviser pt. på vores kursus i ISTQB Foundation.