Andreas Daugaard Lassen – testkonsulent

Andreas Daugaard Lassen

Testkonsulent

+45 6148 4831 andreas@key2quality.dk

Andreas kommer fra en større dansk virksomhed, hvor han i sin rolle som superbruger i Salesforce gjorde sig sine første erfaringer som software tester – hovedsageligt fra forretningens synspunkt. Herfra har han tre års erfaring og Andreas’ imødekommende og troværdighedsskabende personlighed gjorde, og gør, ham til et naturligt bindeled mellem forretningens brugere, superbrugere, ledere og udviklere.

Han lægger vægt på procesoptimering og bliver betegnet som den skæve vinkel, der ofte medvirker til en bedre og mere strømlinet opgaveløsning.

Andreas’ kompetencer spænder fra systemtest, LEAN og procesoptimering, undervisning af brugere, administration, koordination og marketing.

Noget af det vigtigste for Andreas er, at han medvirker til at gøre en forskel for forretningen, og ikke mindst for de mennesker, han omgås og arbejder sammen med. Han trives i teams og kan lide at indgå i et samarbejde, hvor alle arbejder sammen om et fælles mål.

Læs historien om, hvordan Andreas blev softwaretester

Læs Andreas’ refleksioner over EuroSTAR

 

“Som ekstern konsulent hos Special Minds IT har Andreas formået at integrere sig selv som en del af et mindre test team, hvor han har evnet at aflæse teamet og etablere den tillid og det samarbejde, der skal til. Han har en positiv tilgang til opgaver og er åben overfor at tilegne sig ny viden. Andreas har været utrolig vellidt blandt afdelingens medarbejdere.”

 

Pernille Vejby Lauritsen
IT-projektleder/Head lead
Specialminds IT

 

“Vi har haft den fornøjelse at have Andreas tilknyttet som konsulent, i første omgang i perioden oktober 2021 – marts 2022. Andreas faldt utroligt godt til i teamet, hvor han i rollen som testkoordinator hurtigt dannede sig et overblik over opgaverne og samtidig formåede at skabe de kontakter, der kunne bidrage til den gode test. Han opnåede stor opbakning fra testteamet, som satte pris på, at han varetog testkoordineringen. Derfor valgte vi også at forlænge samarbejdet med Andreas, da kontrakten nærmede sig sit udløb.”

 

Heidi Hyre-Fenneberg
Projektchef
Servia